top of page

Hvem er vi

 

BG Media ApS har stor erfaring inden professionel belysning og andre energibesparende produkter.

 

Vi arbejder med anerkendte producenter fra hele verden bl.a Verbatim og Alite. Alle BG medias produkter er godkendte, gennemtestet og nøje udvalgt blandt mange, og vi er derfor altid er sikre på at kunne levere et kvalitetsprodukt til fornuftige priser.

 

 

Hos BG Media er god kundeservice et must

 

Og med dygtige installatører landet over er dette en selvfølge ... vi ligger stor energi i at identificere og opfylde netop dit behov og dine forventninger, så ikke der forekommer misforståelser.

 

Vores veluddannede og kompetente personale vil guide dig igennem alle faser, fra behovsanalyse, til montering og undervisning i brugen af systemet.

 

BG Media tilbyder ved køb af intelligent lysstyring m.m. forskellige former for fremtidige servicepakker, tilpasset dit behov. Ingen af vores systemer er forpligtet af en serviceaftale, men der kan være gode grunde til at lave en serviceaftale, hvis du er dagligt afhængig af dit anlæg.

 

Kontakt os for en snak eller et uforpligtende møde, så ser vi på i fællesskab hvad der kan gøres for at få bragt jeres elforbrug ned til et minimum.

 

Klik her for gratis rådgivning og besøg.

 

bottom of page