top of page

Vi tilbyder løsninger til industri, landbrug, kontorer og butikker

Industri

Landbrug

Kontor og butikker

Belysning er en stor udgift i din virksomheds regnskab – specielt hvis I har ældre ineffektive T8-lysarmaturer hængende. T8-lysstofrør har en kort levetid samt et relativt hurtigt nedadgående lysudbytte – efter bare 500 timers drift vil der være væsentligt mindre lys. Læg dertil, at de er dyre i indkøb og bortskaffelse. Som virksomhed har I brug for det optimale lys til den bedste pris.

Flere og flere virksomheder overgår derfor til LED-belysning.

BG Media er i dag førende på markedet. Vi leverer den skræddersyede LED-løsning til industrien – stort lysudbytte af høj kvalitet og produkter med en lang levetid. Kort sagt en løsning, der også lyser op på bundlinjen.

BG Media tilbyder en gratis analyse af jeres nuværende lys- og energiforbrug. Med den følger en præcis beskrivelse af, hvad I som virksomhed vinder ved at overgå til LED-belysning – og hvilke løsninger, der er de rette til de enkelte rum.

Vi er selvfølgelig også behjælpelige med opsætning af den nye LED-belysning, idet vi samarbejder med branchens dygtigste el-installatører.

LED er tre-i-én: Optimalt lys, grøn løsning og besparelse i energiregnskabet.
 

BG Media er i dag førende på markedet, når det drejer sig om at skabe en skræddersyet løsning til den enkelte bedrift.

BG Media forhandler en række produkter, der har et højt lysudbytte, og som er specielt egnet til staldbelysning og belysning i malkeområder. Du kan bl.a. få LED-belysning med skumringsstyring, der er til gavn for både dine dyr og dit energiforbrug.
 

Ved at skifte det gamle T8-lysstofrør ud med miljørigtige LED-lysrør får du plus i energi-regnskabet – og du hjælper oveni købet landbruget med at spare både CO2 og strøm.

Når du arbejder på kontor, er der mange faktorer, der spiller ind på arbejdsmiljø og effektivitet – et ordentligt arbejdslys er en af dem. En medarbejder, der sidder i et dårligt belyst lokale, arbejder ikke optimalt.

Med LED-belysning fra BG Media giver du dine medarbejdere de bedste betingelser for at levere en god arbejdsindsats. Og så gør det vel ikke noget, at LED-belysning som minimum halverer dine el-udgifter til belysning.

 

Skal jeres produkter i butikken tage sig bedst muligt ud, så kræver det, at lyset er optimalt. LED-fabrikken har den skrædder-syede løsning indenfor grundbelysning – en løsning, som oven i købet giver plus i både det økonomiske og det grønne regnskab.

LED-lys har en lang levetid og høj lyskvalitet, der er ingen direkte varmestråling eller UV-stråling, og så er priserne særdeles konkurrencedygtige.

BG Media hjælper dig hele vejen. Vi sørger for udskiftning af grundbelysning, og vi finder den rette LED-løsning til alle øvrige arealer – udendørs som indendørs
 

bottom of page